iedereen bedankt

Graag bedanken wij, te weten het Udi bestuur, alle vrijwilligers die ons geholpen hebben om de uitvoering op 6 november tot een groot succes te brengen !

De stralende kinderen stonden in het middelpunt van de schijnwerpers. Fantastisch om te zien. De foto’s en video’s van deze dag zijn terug te vinden op onze facebooksite.

Ouders, familieleden, bezoekers, sminkers, toestelcommissie, hulpkinderen, rijder / transport Douwe van t doarpshus te Wergea, inladers en ook uitladers, de catering olv Ytje , Gido voor het licht, fotografen en filmers, ehbo-ers, publiek  en iedereen die we vergeten zijn op te noemen… ReuzeBedankt. De kinderen hebben een prachtige dag beleefd. En wij als ouders / verzorger, bezoeker en bestuur kunnen terugkijken op een hele mooie geslaagde dag.  Dank aan onze trainers Miranda, Gregor en Nathalie en de hulpouders en hulpkinderen. Jullie waren allemaal filmsterren deze dag met de kinderen in de hoofdrol.

Helaas was het deze dag ook het afscheid van Juf Nathalie, wij danken haar voor inzet en enthousiasme. Juf Miranda neemt haar lessen over.

Dit bericht is geschreven door gregor op 16 november 2016 om 13:55