Inschrijven

U wilt uzelf, uw zoon of uw dochter aanmelden bij gymnastiekvereniging UDI-Warga? U kunt het aanmeldformulier downloaden en invullen.

Proeflessen en algemene voorwaarden

Ieder nieuw lid mag gratis twee lessen op proef meedoen. Na deze twee proeflessen schrijft u zich in bij gymnastiekvereniging UDI-Warga. Door onderstaand formulier te downloaden en uit te printen kunt u zich inschrijven bij gymnastiekvereniging UDI-Warga. U kunt het formulier bij de trainer inleveren. De trainer zorgt ervoor dat uw inschrijfformulier bij de ledenadministratie terecht komt.

Klik hier om het Aanmeldingsformulier UDI 2019-2020 te downloaden. Vul dit formulier in om je aan te melden als nieuw lid bij UDI en lever het in bij één van de trainers.

Klik hier om het Wijzigingsformulier 2019-2020 te downloaden. Vul dit formulier  in voor het toevoegen van extra lessen en lever het in bij één van de trainers..

Opzeggen

Het lidmaatschap per groep geldt tot wederopzegging. Opzeggen is halfjaarlijks mogelijk: voor 1 januari en/of voor 1 juli (zie ook “Wet van Dam”). Opzegging kan alleen schriftelijk bij de betreffende leiding of per e-mail: ledenadministratie@udi-warga.com 

Contributie en overige kosten (2019-2020)

Contributie 

Het eerste lesuur € 17,00 per maand
Ieder volgend heel uur € 11,50 per maand
Ieder half uur: €  5,75 per maand
   

Overige kosten

Bondscontributie KNGU wordt per kwartaal afgeschreven. Het bedrag wordt door de KNGU vastgesteld en is dit seizoen voor leden
tot 16 jaar € 22,- per jaar (resp. € 5,50 per kwartaal)
16 jaar e.o. € 27,- per jaar (resp. € 6.75 per kwartaal)

Wedstrijdgeld wordt tijdens/na afloop van het wedstrijdseizoen geïncasseerd en kan bij annulering door deelnemer niet teruggevorderd worden. De kosten per wedstrijd zijn verschillend. 

Kleedgeld voor leden van de keurgroepen is € 12,50 per seizoen. Dit is voor het gebruik van de turnpakjes en trainingspakken.