Inschrijven

U wilt uzelf, uw zoon of uw dochter aanmelden bij gymnastiekvereniging UDI-Warga? U kunt het aanmeldformulier downloaden en invullen.

Proeflessen en algemene voorwaarden

Ieder nieuw lid mag gratis twee lessen op proef meedoen. Na deze twee proeflessen schrijft u zich in bij gymnastiekvereniging UDI-Warga. Door onderstaand formulier te downloaden en uit te printen kunt u zich inschrijven bij gymnastiekvereniging UDI-Warga. Daarnaast is het belangrijk om de toestemmingsverklaring in te vullen. U kunt de formulieren bij de trainer inleveren. De trainer zorgt ervoor dat uw inschrijfformulier + toestemmingsformulier bij de ledenadministratie terecht komt. 

wijzigingen
Bent u al lid van UDI, maar wilt u een wijziging doorgeven? Dat kunt u doen door het wijzigingsformulier in te vullen. Vul dit formulier  in voor het toevoegen van extra lessen en lever het in bij één van de trainers..

Downloads

UDI aanmeldingsformulier 2021-2022

Wijzigingsformulier 2021-2022

Toestemmingsverklaring

Privacyverklaring

 

Opzeggen

Het lidmaatschap per groep geldt tot wederopzegging. Opzeggen is halfjaarlijks mogelijk: voor 1 januari en/of voor 1 juli (zie ook “Wet van Dam”). Opzegging kan alleen schriftelijk bij de betreffende leiding of per e-mail: ledenadministratie@udi-warga.com 

Contributie en overige kosten (2020-2021)

Contributie 

Het eerste lesuur € 17,00 per maand
Ieder volgend heel uur € 11,50 per maand
Ieder half uur €  5,75 per maand
   

Overige kosten

Bondscontributie KNGU wordt per kwartaal afgeschreven. Het bedrag wordt door de KNGU vastgesteld en is dit seizoen voor leden
tot 16 jaar € 23,80 per jaar (resp. € 5,95 per kwartaal)
16 jaar e.o. € 29,40 per jaar (resp. € 7,35 per kwartaal)

Wedstrijdpaspoort € 5,50
Wedstrijdgeld wordt tijdens/na afloop van het wedstrijdseizoen geïncasseerd en kan bij annulering door deelnemer niet teruggevorderd worden. De kosten per wedstrijd zijn verschillend. 


Youtube

Simon Deelstra “reuzenzwaai”


Turnen Heren flanken


Turnen heren 2011


Uitvoering selectie jongens


Demonstratie Poiesz 2013


Simon’s dubbele salto a.w.


Bryant’s dubbele salto a.w.